alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Returnarea produselor

Potrivit OUG 34/2014, aveti dreptul sa returnati produsele, fără vreun motiv anume, în termen de 14 zile din ziua în care dumneavoastră sau o terță parte mandatată de dumneavoastră, alta decât transportatorul, a intrat în posesia fizică a produselor. 

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Returul se face cu etichetele initiale intacte, nu trebuie sa aiba urme de uzura sau folosire, zgarieturi si ciobituri.

Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

În măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

ATENTIE: dreptul de reuturnare a produselor nu va scutește de achitarea taxelor de transport, atât pentru livrare cat si pentru returnarea produselor. 

Banner Netopia