alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Fond de ten mat


Fond de ten mat


Fond de ten mat

Fond de ten mat, de lungă durată, cu aspect natural. Formula ascunde imperfecțiunile în timp ce îmbunătățește pielea și o protejează cu SPF15.

 

Ingrediente: apă, ciclopentasiloxan, talc, glicol butilic, dimeticonă, izododecan, etilhexil metoxicinamat, metacrilat de polimetil, trietilhexanoină, clorura de sodiu, PEG-10 dimeticonă, ciclohexasiloxan, nailon-12, polimetilsilsesquioxan, fenoxietanol, poliglicerina-4, izostearat, cetil PEG/PPG-10/1 dimeticonă, laurat de hexil, trihidroxistearină, hectorit de disterardimoniu, dioxid de titan, extract de seminte de prunus amygdalus dulcis, hialuronat de sodiu, proteina hidrolizata din orez, dehidroacetat de sodiu, meticonă, sorbat de potasiu, parfum, copolimer acrilat/dimeticona, PEG-9 polidimetilsiloxietil dimeticonă, palmitat de etilhexil, acid stearic, hidroxid de aluminiu, pentilen glicol, dimetil sililat de silice, BHT, etilhexilglicerina, caprilil glicol, hexilen glicol. [+/-]: Cl77891-77492-77491-77499.

Banner Netopia