alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Trusă sprâncene


Trusă sprâncene


Trusă sprâncene

O trusă frumoasă cu două pudre pentru sprâncene colorate. Evidențiați sub oasele sprâncenelor folosind cea mai palidă nuanță.

 

Ingrediente: talc, fluorflogopit sintetic, mică, nailon-12, polipropilenă, octenilsuccinat de amidon de aluminiu, octildodecil, stearat de stearoil, tetraizostearat de pentaeritritil, nitrură de bor, stearat de zinc, trigliceride caprilice / caprice, polietilenă, malat de diizostearil, stearil dimeticonă, apă, caprilil glicol, acid dehidroacetic, fenoxietanol, octadecen, PTFE, hexilen glicol, edtă disodic, trioleina, PEG/PPG-10/1 dimeticona,  laurat de hexil, poligliceril-4, izostearat, oxid de staniu, lecitină, maltodextrină, tocoferol, palmitat de ascorbil, acid citric. Poate contine: Cl77266-77499-77492-77491-77891-77742-75470.

Banner Netopia