alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Livrare

Coletele sunt asigurate si vor ajunge la clienti in 24-48 h. 

Pentru livrările comenzilor efectuate în București, a căror valoare este sub 500 de lei, se aplică o taxă de 12 lei/pachet, iar cele din afara orasului Bucuresti, 14 lei/pachet.


În cazul plății la livrare prin curier, se aplică o taxă de procesare plată la livrare în valoare de 5 lei, pentru comenzile care conțin cel puțin un produs vândut de Alesi.

In momentul primirii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Acest serviciu iti ofera doar posibilitatea de a verifica daca produsul se prezinta in stare perfecta, nu si posibilitatea de a verifica tehnic (testa/proba) produsul.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului, in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

In cazul refuzului coletului prin intermediul serviciului "Deschiderea coletului la livrare”, taxele de transport nu trebuie achitate de catre cumparator.


 


 


Banner Netopia