alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Fond de ten


Fond de ten


Fond de ten

Noul fond de ten SPF 10 ascunde toate imperfecțiunile, dar cu un rezultat natural.

Tenul apare neted și satinat, culoarea este perfectă și uniformă, iar finisajul este absolut natural. Îmbogățite cu principii active antiinflamatoare și calmante, reduc microridurile, lăsând pielea moale și netedă.

 

Ingrediente: ciclopentasiloxan, metoxicinamat de etilhexil, dioxid de titaniu, propilen glicol, cetil fosfat de potasiu, squalan, beheneth-30, alcool miristil, stearat de zinc, fenoxietanol, glicerină, isostearat de glicerină, stearat de glicerină, bis-peg-18 metil eter dimetil silan, C10-18 trigliceride, silice, poliacrilamida, carbomer, metilparaben, C13-14 izoparafina, parfum, alcool cetearilic, cetearil glucozid, proteina de grau hidrolizată, mică, pentaeritritil tetra-di-t-butil hidroxihidrocinamat, propilparaben, trioleină, hidroxid de sodiu, laureth-7, salicilat de benzil, dioleat de gliceril, pentetat de pentasodiu, stearat de sodiu, alfa izometil iononă, gumă de celuloză, gumă de xantan, linalol, extract de fructe de elaeis guineensis, extract de seminte de soia glicină, orizanol, PPG-5-ceteth 20, galat de propil, eugenol, hidroxicitronelal, amil cinnamal, isoeugenol, limonen, geraniol, alcool benzilic. 

Poate contine: Cl77891-77007-77491-77492-77499-77288-42090.

Banner Netopia