alesi.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Bază machiaj


Bază machiaj


Bază machiaj

O bază extraordinară de machiaj creată pentru a consolida pielea și a-i oferi un aspect tineresc și sănătos. Acesta combină tratamentul pielii și funcția de machiaj datorită prezenței ingredientelor active selectate în formulă. Proaspăt și plăcut la atingere, Florelle Primer Make Up Base are o textură ușoară care pregătește pielea pentru ca fundația să fie netezită și rafinată. De asemenea, minimizează liniile fine și ridurile

 
 Testat dermatologic.
 
 
 
 

 

Ingrediente: apă, izododecan, glicol butilic, squalan, extract de drojdie hidrolizată, glicerină, cetil fosfat de potasiu, tetraizostearat de pentaeritritil, mică, beheneth-30, alcool miristil, caprylil glicol, glicerilizostearat, fenoxietanol, trigliceride C10-18, poliacrilamidă, glicerilstearat, carbomer, alcool cetearilic, cetearil glucozid, C13-14 izoparafina, hidroxid de sodiu, hexilen glicol, gumă de celuloză, pentaeritritil tetra-di-t-butil hidroxihidrocinamat, gumă de xantan, parfum, laureth-7, dimetil sililat de silice, cetil hidroxietilceluloza, lauroil lizina, pentilen glicol, acid poliglucuronic, salicilat de benzii, polisorbat 20, sulfat de condroitina de sodiu, stearat de sodiu, atelocolagen, lecitina, alfa izometil iononă, palmitoil tripeptida-1 palmitoil tripeptida-7. Poate contine: Cl77891-77491-77499-75470.

Banner Netopia