Cautare rapida

Cautare avansata

Marci produse
Catalog produse
Informatii
 
Panou fotovoltaic 390 W

Panou fotovoltaic 390 W

 

» Trimite pe:
Panou fotovoltaic 390 WPanou fotovoltaic 390 WPanou fotovoltaic 390 WPanou fotovoltaic 390 WPanou fotovoltaic 390 WPanou fotovoltaic 390 W
Informatii

Tehnologie PERC
Monocristalin

Salut, daca ai ajuns pe aceasta pagina e posibil ca deja sa stii despre ce este vorba.

ATENTIE: Aceasta NU este o oferta comerciala. Este vorba despre o achizitie de grup, unde ne strangem mai multi, pentru a achizitiona la cel mai mic pret posibil, si este conditionata de comanda unui container intreg de 590 bucati panouri fotovoltaice direct de la producator.
Se face factura cu TVA, pretul este valabil pentru ridicare din Bucuresti, doar in cazul in care se strange numarul total de bucati comandate pentru un container intreg.
Exista si alte tipuri de panouri care pot fi comandate, ex: HalfCut, Bifacial etc, cat si invertoare si structura de sustinere.

Pretul calculat pentru 1 panou, livrat la Bucuresti este cel afisat, contine toate taxele de transport, vamale, logistica si TVA! Poate varia usor plus sau minus in functie de cursul valutar RON/USD de la momentul comenzii si taxele NAVLU. Pentru orice informatii suplimentare, ma puteti contacta la email: contact@alesi.ro cu subiectul "Comanda panouri"!

 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.
Curs valutar
La data: 02-12-2021
  Euro 4,9490 Lei
  USD 4,3688 Lei
Convertor valutar
Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Alecom Serv Impress S.R.L., CIF:RO24884834, Reg.Com: J40/21109/2008

Magazin online realizat de WEBECOM

mobilpay