Cautare rapida

Cautare avansata

Catalog produse
Informatii
Cum cumpar?
Termeni si Conditii
Parteneriate
 
Termeni si conditii

SC. Alecom Serv Impress SRL 

ofera pe aceasta cale informatii detaliate asupra tuturor aspectelor operarii si folosirii site-ului 

www.alesi.ro. 

 

Proprietar:

 

SC Alecom Serv Impress SRL.

CUI: RO 24884834

Nr. de identificare la registrul comertului: J40/21109/2008

Sediu: Cal. Giulesti Nr. 62 Ap. 4 Sector. 6 Bucuresti Romania

Tel: +40 745.262.248

Email: contact [at] alesi.ro

 

Generalitati:

 

www.alesi.ro este un magazin virtual ce are ca scop comercializarea diferitelor produse prezentate catre clientii sai. 

 

 


Conturi de utilizator:

 

Pentru a evita introducerea datelor necesare livrarii comenzilor plasate pe acest site de fiecare data cand plasati o comanda noua, aveti posibilitatea de a crea un cont de utilizator ce contine toate datele necesare livrarii comenzilor catre dumneavoastra.

Contul de utilizator are forma unui nume de utilizator (adresa dumneavoastra de email) si a unei parole de acces, si contine un formular in care puteti inregistra toate datele necesare livrarii comenzilor catre dumneavoastra. Aceasta operatiune este necesara o singura data, la inregistrare, inainte de plasarea primei comenzi, pentru comenzile ulterioare trebuind doar sa accesati contul dumneavoastra de utilizator pe baza numelui de utilizator si a parolei de acces alese de la inregistrare, magazinul preluand automat toate datele necesare livrarii. Inregistrarea unui cont de utilizator nou, precum si accesarea conturilor de utilizator existente se poate face din meniul "Autentificare" aflat in pagina principala a site-ului.

 


Securitatea datelor personale:


Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

SC Alecom Serv Impress SRL a fost inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17854.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date, modificata şi completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Alecom Serv Impress SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este de va oferi servicii de vanzare si informare cu privire la produselor noastre.
Sunteti de acord sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va contacta in calitatea dumneavoastra de potential client sau client. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va contacta, si de a onora comenzile plasate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitati ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un email la adresa de email contact@alesi.ro, folosind numai adresa dumneavoastra de email cu care v-ati inregistrat in magazinul nostru. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia.


Copyright:

 

www.alesi.ro cat si intregul continut al acestui site este proprietatea SC Alecom Serv Impress SRL. si a partenerilor sai.

Continutul acestui site poate fi folosit ca sursa de cumparaturi. Orice alta folosire a continutului, incluzand reproducerea, distribuirea, modificarea, transmiterea sau republicarea partiala sau totala a continutului acestui site, fara acordul scris al SC Alecom Serv Impress SRL este considerata abuziva si ilegala. 

Preturi:


Preturile produselor afisate pe site contin TVA 20%. si exprima strict valoarea de vanzare a acestora. 

Preturile produselor afisate pe site NU contin taxele percepute de transportatori pentru livrarea produselor si nici costurile aferente diferitelor forme de plata alese de catre client la plasarea comenzilor. Ex: costuri pentru plata ramburs, comisioane bancare pentru plata cu ordin de plata, transfer bancar, depunere directa de numerar in contul vanzatorului pe baza facturilor proforme. Magazinul calculeaza automat costurile de transport si plata ramburs in cazul in care se opteaza pentru aceasta metoda de livrare si plata. Pentru celelalte metode de plata, clientul poate solicita informatii despre comisioane si plati direct bancilor la care acesta detine contul din care urmeaza sa faca plata. 

Returnarea produselor:

 

Puteti returna produsele dumneavoastra in termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii, fara invocarea unui motiv anume. La momentul primirii produselor returnate, acestea trebuie sa se afle in starea in care au fost expediate initial catre dumneavoastra. Prin aceasta intelegem ambalaj intact, fara rupturi, deteriorari prin zgariere, strivire, marcate cu diferite instrumente de scris, folosite, testate, desfacute (Ex: produsele cosmetice a caror perioada de valabilitate curge odata cu desfacerea recipientului in care sunt ambalate). Regretam, dar vom fi nevoiti sa refuzam acceptarea returului pentru toate produsele care nu indeplinesc aceste conditii. Costurile de transport pentru retur, cat si costurile cu retrimiterea produselor catre dumneavoastra, in cazul in care ati trimis spre retur produse care nu indeplinesc conditiile de returnare, vor fi suportate de dumneavoastra.

 

 

Livrarea si plata comenzilor:

 

In acest moment livrarea produselor comandate se face prin Urgent Curier. Magazinul calculeaza automat costul de livrare in functie de greutatea produselor. Magazinul NU calculeaza automat kilometri suplimentari perceputi de transportator in cazul in care adresa de livrare nu se afla in reteaua nationala a transportatorului. Inainte de plasarea unei comenzi verificati daca adresa de livrare se afla in reteaua nationala a curierului. 

 

 

Urgent Curier anunta telefonic destinatarul de sosirea coletului, la numarul de telefon furnizat in formularul de plasare a comenzii, si solicita ora optima, pentru client, de livrare a coletului. In cazul in care destinatarul nu este disponibil, se incearca contactarea acestuia in ziua urmatoare, in aceleasi fel. Daca nici la a doua incercare, destinatarul nu este disponibil, coletul este trimis inapoi catre noi in mod automat. Toate costurile de retrimitere a coletului vor fi suportate de catre client. Toate coletele trimise clientilor nostri prin Urgent Curier, au mentiunea de a fi livrate oricarei persoane prezente la adresa de livrare in momentul livrarii. Aceasta mentiune este specificata de noi in mod automat, pentru a se evita costurile ulterioare ce pot sa apara din esuarea livrarii coletului. In cazul in care nu doriti acest lucru, si doriti sa primiti personal coletul, mentionati acest lucru in rubrica observatii a formularului de comanda.  

 

 

Modalitati de plata: Aveti optiunea a 3 modalitati de plata diferite;

 

Card de credit sau debit - platile prin card sunt procesate la cel mai inalt standard de siguranta prin www.mobilpay.ro Cel mai eficient si sigur mod de plata online. 

Factura proforma - la selectarea acestui mod de plata, o factura proforma este trimisa catre adresa de email cu care v-ati inregistrat contul de utilizator, continand toate datele necesare pentru a efectua plata. Util pentru persoane juridice. 

Ramburs - achitarea in numerar direct la transportator, in momentul primirii coletului. Util pentru persoane fizice care nu detin un card de credit sau debit.


Firma noastra isi rezerva dreptul de a cere plata in avans prin card sau virament bancar in baza facturii proforme oricand considera de cuviinta.

 


 

 

Acuratetea imaginilor de prezentare a produselor:

 

Atentie: Imaginile de prezentare a produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare, si pot diferi fata de produsul real.

Este imposibil sa reproducem nuantele de culori exacte pentru produsele cu aceasta caracteristica. Ex: lacuri de unghii, farduri, etc. va recomandam in schimb, sa consultati sectiunea "descrierea produsului", unde vom incerca sa oferim cat mai multe detalii despre produs si deasemeni sa va bazati pe codul produsului in cazul in care comandati produse pe care le-ati mai folosit in trecut. 

 

 
Autentificare
Email 
Parola
» Inregistrare cont
» Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

COMENZI 

TELEFONICE

0740.13.00.33

WhatsApp


Prima paginaCosul de cumparaturiCreare contContactHarta magazinului

Website detinut de Alecom Serv Impress S.R.L., CIF:RO24884834, Reg.Com: J40/21109/2008

Magazin online realizat de WEBECOM

mobilpay